2020年度 研究業績

受賞

BEST PRESENTATION  Takaya Furuta, Ryuichi Takahashi and Yoshiaki Fukazawa, “A Packet Aggregation Scheme for Communication Networks Consisted of Mainly Low-Latency Required Packets”, 2020 2nd International Conference on Computer Communication and the Internet, Online Presentation, Jun. 26-28, 2020.

国際会議

Yuya Inagaki, Hajime Iwata, Junko Shirogane and Yoshiaki Fukazawa, “Visualization Method of Important Regions by Combination of Webpage Structures and Saliency Maps”, the 15th International Conference on Software Technologies, Online Streaming, Jul. 7-9, 2020.

Hironori Washizaki, Kenji Tei, Kazunori Ueda, Hayato Yamana, Yoshiaki Fukazawa, Shinichi Honiden, Shoichi Okazaki, Nobukazu Yoshioka and Naoshi Uchihira, “Smart SE: Smart Systems and Services Innovative Professional Education Program”, The 44th IEEE Computer Society Signature Conference on Computers, Software and Applications, digital conference, Jul. 13-17, 2020.

研究会

篠原佑友, 岩田一, 白銀純子, 深澤良彰, “GUIからのVUI生成による入力手順数の減少手法”, 第188回 ヒューマンコンピュータインタラクション研究会, オンライン, 2020年6月1日~2日.

その他

深澤良彰, “新しい形態の大学図書館の実現に向けて”, Comuter & Education, コンピュータ利用教育学会論文誌, Vol. 48, pp. 12-19, 2020年6月1日.