2022年度 研究業績

国際会議

Jati Hiliamsyah Husen, Hironori Washizaki, Hnin Tun, Nobukazu Yoshioka, Hironori Takeuchi and Yoshiaki Fukazawa, “Traceable Business-to-Safety Analysis Framework for Safety-critical Machine Learning Systems”, 1st International Conference on AI Engineering – Software Engineering for AI, Virtual, May 16-17, 2022.

Naoki Tane, Yusaku Ito, Hrionori Washizaki and Yoshiaki Fukazawa, “Visualization of Automated Program Repair Focusing on Suspiciousness Values”, 34th International Conference on Software Engineering and Knowledge Engineering, Online, Jul. 1-10, 2022.  DOI : 10.18293/SEKE2022-159

Kensuke Sumoto, Kenta Kanakogi, Hironori Washizaki, Nobukazu Yoshioka, Naohiko Tsuda, Yoshiaki Fukazawa and Hideyuki Kanuka, “Automatic labeling of the elements of a vulnerability report CVE with NLP”, 23rd International Conference on Information Reuse and Integration for Data Science, Taking Place Virtually, Aug. 9-11, 2022.

Ryusei Takei, Daisuke Saito, Hironori Washizaki and Yoshiaki Fukazawa, “Learning Effects of a Coding-Based Board Game for Beginning Students Learning to Program”, World Conference on Computers in Education, hybrid, Hiroshima, Aug. 20-24, 2022.

Yui Ono, Daisuke Saito, Hironori Washizaki and Yoshiaki Fukazawa, “Validity of Animation When Finding Errors by Chuggington”, World Conference on Computers in Education, hybrid, Hiroshima, Aug. 20-24, 2022.

Daisuke Sayama, Junko Shirogane, Hajime Iwata and Yoshiaki Fukazawa, “Supporting conveyance of webpages by highlighting text for visually impaired persons”, 14th International Joint Conference on Knowledge-Based Software Engineering, Online, Aug. 22-24, 2022.

シンポジウム

Tomoki Miwa, Hironori Washizaki and Yoshiaki Fukazawa, “C言語のProjectにおけるMacro利用の調査”, ソフトウェアエンジニアリングシンポジウム2022, 情報処理学会 ソフトウェア工学研究会, 早稲田大学西早稲田キャンパス, オンライン, 2022年9月5日~7日.

Sien Reeve Peralta, Hironori Washizaki, Yoshiaki Fukazawa, Yuki Noyori, Hideyuki Kanuka and Shuhei Nojiri, “Analysis of Bug Report Qualities with fixing time using Causal and Inference Model”, ソフトウェアエンジニアリングシンポジウム2022, 情報処理学会 ソフトウェア工学研究会, オンライン, 2022年9月5日~7日.

その他

青木千帆子, 石川奈保子, 川﨑弥生, 倉片憲治, 深澤良彰, “大学で使用するLMSのアクセシビリティに影響する要因の分析―LMS、教員、障害学生に対する実態調査”, 第21回日本生活支援工学会大会, 日本機械学会 福祉工学シンポジウム2022, 第37回ライフサポート学会大会, オンライン, 2022年8月19日〜21日.

2021年度 研究業績